LOGOTYPE OCH MÄRKEN. Ibland blir man ombedd att göra en "logga" eller ett märke. Det är en ganska svår uppgift. En bra "logga" skall klara av att förminskas alt. förstoras utan att tappa utseendet. Blir den bara bättre ju fler gånger man ser den, så har man lyckats. Här kommer några exempel som jag gjort.

Websiten Sportpilots logotype. En fantasi UL-B (ultralätt) kärra i enkelt utförande
Malmöhusgardets vapen-sköld. En korslagd glave och en hilibard bakom ett gotiskt "M". Skölden bär de skånska färgerna i fyra fält
Zia Severino är skomodellör. Logotypen innehåller både damstövlar och klackar. Den fungerar både som stor ljusskylt och litet märke på visitkort. Ett bra exempel på en bra logotype.
Golfrestaurangens logga har visat sig fungera bra, bäde som stor dörrmatta och visitkort i silver med svart bakgrund
Pilotmärke i brodyr. Åkrarna och havet i skölden är omgivna av två veteax. Klubben ligger mellan Trelleborg och Höllviken i det bördiga Skåne.
Märkeslapp för hatverksprodukter i älgskinn. På baksisdan redovisades hantverkarens namn och adress.
Logga för SVFF antagen i feb 09. En klassisk Piper Cup lyfter. De skånska färgerna gul-rött i textringen.
Jubileumsmärke Kongoveteranerna 50 år
FN- Vetranernas Kongomärke med tillägg 1960-1964 omgivet av FN-kransen med 50 år

 

 
Romele musikkår firade sitt 30 års jubileum med att byta namn och därmed också en ny logga. Genom diverse kringelkrokar och gemensamma vänner blev jag engagerad att skapa den nya loggan. Efter lite pulande blev det som ovan. Den fick uppskattning av orkestermedlemmarna så numera är den officiell. Orkestern hade också en liten avknoppning i form av en damorkester. De ville också ha en logga, som också syns här. Jag tyckte att jag fick till en riktigt snygg damsko.
Jag hjälpte Per Norén med en logga för hans konstflygarverksamhet. Per är en mycket skicklig konstflygare, som jag har lärt känna nere på Söderslätts FK. Det är bara att önska Per lycka till i kommande mästerskap.